55 yıllık gazeteci Can Aksın’dan korona isyanı

Türkiye’nin yaşayan en eski gazetecilerinden olan, çeşitli gazete, dergi ve TV'lerde, Medya Grup Başkanlığı, Genel Yayın Yönetmenliği ve yazarlık yapan Can Aksın, yaşadığı Ayvalık’tan koronavirüs dedikoducularına isyan etti.

55 yıllık gazeteci Can Aksın’ı sosyal medya hesabından isyan ettiren konu Ayvalık Devlet Hastanesi’nde koronavirüs ile mücadele eden doktor Alper Karalar’a yapılan iftira oldu.

Aksın mesajında, doktor Karalar’ın ağzından söylenmiş gibi konuşulan konunun asılsız olduğunu ifade ederek, ”Her hastaya yardım etmek için kendini parçalayan böyle güzel bir adama bu yapılmaz, ayıptır, vicdansızlıktır...” dedi.

GECE GÜNDÜZ KORONA İLE MÜCADELE EDEN DOKTORA YAPILAN DEDİKODU ÜNLÜ GAZETECİYİ KIZDIRDI!

Bugüne kadar binlerce habere imza atan çok sayıda gazete ve dergi çıkaran,yüzlerce de gazeteci  yetiştiren 79 yaşındaki Can Aksın’ın haksızlık ve iftiraya karşı yazdığı yazı ise şöyle:

“Ayvalık Devlet Hastanesi'nin en sevilen hekimlerinden Doktor Alper Karalar bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:  'WhatsApp ortamında, ameliyat edilecek bir hastanın yakınınca dolaştırılan, benim ağzımdan çıktığı iddia edilen coronalı hastalarla ilgili söylenen bir takım lafların benimle ve gerçeklerle ilgisi yoktur.'


(İftiraya uğrayan Doktor Alper Karalar)

“HER HASTAYA YARDIM ETMEK İÇİN KENDİNİ PARÇALAYAN BU ADAMA BU YAPILMAZ!”

Alper Beyle görüştüm, "yok böyle bir şey" dedi, "ismimi kullanarak ortamın paniğe sürüklenmesine neden oluyorlar.. " Her hastaya yardım etmek için kendini parçalayan böyle güzel bir adama bu yapılmaz, ayıptır, vicdansızlıktır...

Zaten bir ses bandı "Bugün arkadaşımın kız kardeşinin kolu kırılmış" diye başlayıp, mış mış devam ediyorsa inanmayın...

SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! PKK'nın televizyon kanallarına darbe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak ile ortak operasyon açıklaması!
Sonraki Haber