5 Ocak 2023 Perşembe reyting sonuçları: Müge Anlı, Esra Erol, İyilik

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 5 Ocak Perşembe reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 5 Ocak Perşembe reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 5 Ocak Perşembe reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU? İŞTE 5 OCAK REYTİNG SONUÇLARI

5 Ocak tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise birinci sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Esra Erol'da yer aldı.

Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi!
Sonraki Haber