5 Mart Şampiyonlar Ligi banko İddaa tahminleri!

Ekibimizin bugün Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Dortmund - Tottenham ve Real Madrid - Ajax maçlarından banko gördüğü iddaa tahminlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde 5 Mart (Bugün) 2 maç oynanacak. Bu maçların İddaa tahminini sizler için hazırladık.

İşte günün banko İddaa tahminleri:

B.DORTMUND-TOTTENHAM İDDAA TAHMİNİ

Alman ekibi Borussia Dortmund kötü bir süreçten geçiyor. Bundesliga’da Bayern Münih’e fark atmış liderlik koltuğunda otururken bir anda türbülansa yakalandılar. Şu anda Bayern ile puanlar eşit ve şampiyonluk artık ateşten gömlek. Şampiyonlar Ligi’nde de ilk ayakta Tottenham’a 3-0 yenildikleri için tur zora girdi. Alman ekibinin hücum futbolu oynamaktan başka çaresi yok. Bol gol izleriz. İddaa kuponlarında 2.5 üstü bahsi işaretlenebilir.

REAL MADRİD-AJAX İDDAA TAHMİNİ

Real Madrid’de bu sezon hedef, Devler Ligi kupasını müzeye götürmek. İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışında büyük yara aldılar. İpi göğüsleme ihtimalleri azaldı. İlk ayakta deplasmanda 2-1 kazandıkları için avantajlılar ancak Ajax da turu kolay kolay bırakmaz. Temoplu bir maç olur. 2.5 üstü tercihi iddaa kuponlarına yazılmalı. Ev sahibinde savunmadan Sergio Ramos’un cezalı olduğunu hatırlatırız.

Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi!
Sonraki Haber