4 Mart Google Doodle Kış Paralimpik Oyunları Oldu! Kış Olimpiyatları 2022 Nerede?

Kış Paralimpik Oyunları 2022 4 Mart 2022 günü açılışıyla başlıyor. 49 ülkeden katılımın yapılacağı Kış Olimpiyatları bu yıl 13. kez düzenleniyor. Peki 2022 Kış Paralimpik Olimpiyatları nerede oynanıyor? Google, Kış Paralimpik oyunlarını Doodle yaptı.

Arama motoru Google, 4 Mart 2022 günü açılışının yapılacağı Paralimpik Kış Oyunlarını Doodle yaptı. Paralimpik Kış oyunları 2022 bu yıl 6 farklı branşta toplam 78 mücadeleye ev sahipliği yapıyor.

Kış Paralimpik Oyunları 2022 Çin'in başkenti Pekin'de yapılıyor. Dünyaca ünlü arama motoru Google ize Kış Paralimpik oyunları yaratıcı bir şekilde Doodle oldu.

2022 KIŞ PARALİMPİK OYUNLARI NEREDE YAPILIYOR?

Kış Olimpiyatları Çin'in başkenti Pekin'de Ulusal Pekin Stadı'nda düzenlenecek. Açılışı ise 4 Mart tarihinde yapılıyor. Çin Kış Olimpiyatlarına ilk kez ev sahipliği yapıyor. Oyunlar ise 13 Mart Pazar günü sona erecek.

KIŞ PARALİMPİK OLİMPİYATLARI BRANŞLARI

2022 yılında toplam 49 ülkeden 650'nin üzerinde sporcunun yer alacağı oyunlarda, 6 branşta mücadele gerçekleşecek.

Alp disiplini, biatlon, kayaklı koşu, buz hokeyi, snowboard ve tekerlekli sandalye körling dallarının yer aldığı organizasyonda 78 yarış yapılacak.

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi? İsrail hadsiz paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı! Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor!
Sonraki Haber