30 bin feette kalp krizi geçiren yolcuyu doktorlar hayata böyle döndürdü

Türk Hava Yolları'na ait uçakta kalp krizi geçiren yolcuyu, uçakta bulunan 3 doktor hayata döndürdü. 30 bin feette yolcuya yapılan müdahale cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz gün İstanbul- Antalya seferini gerçekleştiren THY uçağında Salih Uyguner adlı yolcu uçak havalandıktan bir süre sonra kendini kötü hissettiğini kabin ekiplerine bildirdi. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan yolcuya ilk müdahale kabin ekipleri tarafından yapıldı.

KAPTAN PİLOT "UÇAKTA DOKTOR VAR MI?" ANONSU YAPTI

Daha sonra uçağın kaptan pilotu anons yaparak uçakta doktor olup olmadığı sordu. Anons üzerine uçakta bulunan 3 doktor, kalp krizi geçiren yolcunun yanına geldi. Durumu daha da ağırlaşan yolcuya doktorlar müdahale etti ve Salih Uyguner hayata döndürüldü.

ANTALYA'DA HASTANEYE KALDIRILDI

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Antalya Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek hastanın durumu hakkında bilgi verdi ve park yerine ambulans talep etti. Uçak sorunsuz bir şekilde Antalya Havalimanı'na iniş yaparken, Uyguner hastaneye kaldırıldı.

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...