3. sezon için çekimlere başlayan 'Kardeşlerim' dizisinin setinden ilk kare geldi

Hiç beklemedikleri bir anda hem anne hem de babasız kalan kardeşlerin hikayesini anlatan 'Kardeşlerim' dizisi yeni sezon için gün sayıyor. Nefes kesen sezon finalinin ardından 3. sezon için çekimlere başlayan dizi setinden ilk kare geldi.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv’nin Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kardeşlerim’in 3. sezon çekimlerinden ilk kare basınla paylaşıldı.

GÖZLER 3. SEZONDA

Sete çıkan dizi için geri sayım başlarken ilk çekim gününden paylaşılan kareler dizinin fanlarını da heyecanlandırdı. Nefes kesen sezon finalinin ardından tüm gözler 3. sezonda yaşanacaklara odaklanırken yayınlanan fotoğraflar beklentiyi de arttırdı.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan “Kardeşlerim” kadrosuna eklenen sürpriz isimler ve gerilim dozu yüksek yepyeni gelişmelerle devam edecek. Merakla beklenen dizinin yeni bölümleri Eylül ayında izleyiciyle buluşacak.



Yapımcı : NGM
Yapım : Nazlı Heptürk
Yönetmen : Serkan Birinci
Hikâye ve Senaryo : Gül Abus Semerci
Oyuncular : Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik
Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit
Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur
Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Gözde Türker (Harika), Kaan
Sevi (Mazlum), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta
(Berk), Berk Ali Çatal (Tolga).

Galatasaray ikinci yarı açıldı, zirvede farkı açtı! Kızılcık Şerbeti Görkem aileye şok üstüne şok yaşatıyor! Bakan Şimşek'ten milli gelir ve cari açık açıklaması!
Sonraki Haber