3 milyon dolarlık Corvette C8'e bunu yaptılar!

Amerikan otomobil dünyasının efsanelerinden Chevrolet Corvette'in en güncel versiyonu şubat ayında satışa sunulacak. Otomotiv dünyasındaki haberlere göre 3 milyon dolardan satışa sunulacak aracın başına öyle bir şey geldi ki akıl almayacak cinsten. 2020 model Corvette C8'i sokakta park etmiş halde gören hırsızlar efsane otomobile kayıtsız kalmadılar. Lastik ve jantları sökülen aracı 2 taş üzerinde görenlerin çektiği video ise sosyal medyada viral oldu.

2020 yılı Şubat ayının sonuna kadar en yeni Corvette’nin yani C8 kodlu otomobilin teslimatı yapılmayacağı açıklanmıştı. Ancak bu yeni otomobilin jant ve lastiklerinin sökük halde görüntülenmesi sosyal medyada gündem oldu. 

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!