3 Haziran'da bankalar açık mı?

3 Haziran'da bankalar açık mı? Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte tüm Türkiye'de Ramazan Bayramı'nın heyecanı yaşanmaya başlandı. Ramazan Bayramı'ndan önce kutlanacak olan Arefe Günü ise tüm Türkiye'de yarım gün tatil olarak geçirilecek. İnternette ise 3 Haziran Arefe Günü bankalar açık mı, Arefe Günü bankalar çalışıyor mu sorularına yanıt aranıyor. Arefe Günü'nden hangi kamu kurumları kapalı sorusunun yanıtı ve tüm detaylar haberimizde. Peki 3 Haziran'da bankalar açık mı? İşte yanıtı..

3 Haziran'da bankalar açık mı? Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de Türkiye'de yarım gün resmi tatil olarak ilan edilen Arefe Günü'nde bankaların açık olup olmadığı. 3 Haziran 2019'da hangi kamu kurumları kapalı, Arefe Günü bankalar çalışıyor mu gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki 3 Haziran'da bankalar açık mı? İşte yanıtı...

3 HAZİRAN'DA BANKALAR AÇIK MI?

Ramazan Bayramı öncesi bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığı açıklandı. 1 Haziran Cumartesi günü başlayan tatil 9 Haziran'da sona erecek. Arefe günü bankalar öğlene kadar açık olacak.

4, 5 ve 6 Haziran'da kapalı olacak bankalar 7 Haziran Cuma günü çalışmalarına devam edecek.

İşte tablo halinde bankaların bayram tatilinde çalışma durumu:

01 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
02 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili
03 Haziran 2019 Pazartesi Arefe: Yarım Gün (Bankalar yarım gün açık)
04 Haziran 2019 Salı Ramazan Bayramı 1. Gün: Kapalı
05 Haziran 2019 Çarşamba Ramazan Bayramı 2. Gün: Kapalı
06 Haziran 2019 Perşembe Ramazan Bayramı 3. Gün: Kapalı
07 Haziran 2019 Cuma Bankalar açık olacak
08 Haziran 2019 Cumartesi Hafta sonu tatili
09 Haziran 2019 Pazar Hafta sonu tatili

Bayram günlerinin resmi tatil olması nedeniyle yani 4, 5 ve 6 Haziran'da banka şubelerinin tamamı kapalı olacak. İnternet üzerinden yapılacak EFT işlemleri bir sonraki mesai gününde yani 7 Haziran Cuma günü gerçekleşecek.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Meteoroloji açıkladı! 11 ilde parçalı bulutlu hava etkili olacak...
Sonraki Haber