Türkiye Kupası İddaa tahminleri!

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Hatayspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Göztepe ise İzmir'de Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. İşte bu maçlar için banko İddaa tahminlerimiz.

Ekibimiz, 27 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarına dair son dakika gelişmelerini derledi. İşte iki maçtaki banko iddaa tahminlerimiz.

HATAYSPOR-GALATASARAY

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk ayakta Galatasaray, Hatayspor'u 2-0'la geçmişti. Buraya büyük avantajla geliyorlar. Hatayspor, Spor Toto 1. Lig'de zorlu bir mücadelenin içinde. İlk 2'ye girerek doğrudan Süper Lig'e terfi etme şansları sürüyor. Öncelikleri lig olacaktır. Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Galatasaray da 2-0'ın rövanşında rotasyon uygulayabilir. Rhat oynayacak ev sahibi sayesinde 2.5 barajı aşılır. İddaa kuponlarınızda 2.5 üstü seçimini işaretleyebilirsiniz.

GÖZTEPE-YENİ MALATYA

Yeni Malatya ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Ancak onuk ekipte sakatlıklardan dolayı büyük bir kadro sıkıntısı var. Son olarak kötü neticelerin bitmemesi üzerine Göztepe'de Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı. İzmir ekibi, eski teknik direktörü olan Tamer Tuna ile yola devam edecek. Yeni teknik direktör il eçıkılan bu ilk iç saha maçında coşku olacaktır. Göztepe zafere uzanmayı başarır.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Federasyondan tarihi karar! Hakemler yalan makinesine bağlanacak "İki taraf da farklı şeyler söylüyor, sahiplenme yok."
Sonraki Haber