26 Kasım – 2 Aralık haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki etkisi ile duygusal bir başlangıç yapabiliriz. Evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal konularda hassas olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz, onların sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz.

Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir. Salı ve Çarşamba günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz. Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz. Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz.

Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta Pazar günü ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

2 Aralık Pazar itibariyle aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor, 7 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Akrep olanlar çok daha şanslı ve çekici olabilirler, aşk hayatlarında tutku yoğun olabilir eğer yalnızlarsa hayatlarına iddialı bir partner gelebilir. Venüs Akrep’teyken gizemli konulara daha fazla merak duyabilir ve merak ettiğimiz konularla ilgili araştırmalar yapabiliriz.

KOÇ: Eski sevgilinizle ilgili bir haber duyup heyecanlanabilirsiniz. Beklemediğiniz bir anda yolunuz yeniden kesişebilir ve geçmişle ilgili bir konu yeniden açılabilir.

BOĞA: Uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle bir araya gelip çok önemli bir konu hakkında görüşebilir ve yeni bir yola girmek için hazırlık yapabilirsiniz.

İKİZLER: Çok fazla konuşma ve yazışma yapacağınız bu hafta kaçırdığınız bir eski fırsatı yeniden yakalamak için yeni bir şansınız olabilir.

YENGEÇ: Bu hafta ailenizle ya da evinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir, eski bir sorunla yeniden uğraşabilir ve bu sefer kökten çözüme ulaşabilirsiniz.

ASLAN: Çok sosyal olacağınız bu hafta eski arkadaşlarınızla eski ortamlarınızda bir araya gelip eski günlerinizi yad edebilirsiniz.

BAŞAK: Eskiden iş yaptığınız biri ya da iş yeri ile yeniden görüşebilir ve yıllar sonra bir kez daha çalışma kararı alabilirsiniz.

TERAZİ: Bu hafta ilişkinizle ilgili bilmediğiniz bir durumu farkedip rahatsızlık duyabilir ve ilişkinizle ilgili yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz.

AKREP: Aşk hayatınızda canlanma olabilir, eskiden beri tanıdığınız biriyle yakınlaşabilir ya da geçmişte yarım kalmış olan bir ilişkinize yeniden başlayabilirsiniz.

YAY: Bir seyahat planı yapabilir, eskiden beri gitmeyi çok istediğiniz bir yere gitmek için hazırlık yapabilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta elinize beklediğiniz maddi kazançlar geçebilir ya da yakın gelecekte kazanmak için girişimde bulunabilirsiniz.

KOVA: Bu hafta iç sıkıntısı yaşayabilir ve geçmişle hesapla yaşayıp artık bir konuyu ya da bir insanı hayatınızda tamamen kapatma kararı alabilirsiniz.

BALIK: Çok romantik olacağınız bu hafta geçmişe özlem duyabilir ve sevgilinizle eski günlere dönmek için güzel bir plan yapabilirsiniz.

Tüm yazılarını göster