25 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valiliklerden açıklama geldi mi?

25 Aralık kar tatili var mı? Soğuk havanın etkisi göstermesinin ardından, kar yağışı görülmeye başlandı. Kayseri, Bolu, Eskişehir ve Konya'da kar yağışı artışını her dakika sürdürüyor. Veli ve öğrenciler kar tatili hakkında gelecek son dakika haberleri merakla takip ediliyor. Valiliklerin yaptığı açıklamalar araştırılmaya başlandı. İşte 25 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valiliklerden açıklama geldi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

25 Aralık kar tatili var mı? Kayseri, Bolu, Eskişehir ve Konya'da kar yağışı artışını her dakika sürdürüyor. Veli ve öğrenciler kar tatili hakkında gelecek son dakika haberleri merakla takip ediliyor. Valiliklerin yaptığı açıklamalar araştırılmaya başlandı. Soğuk havanın etkisi göstermesinin ardından, kar yağışı görülmeye başlandı. İşte 25 Aralık kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valiliklerden açıklama geldi mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

ANKARA İÇİN KAR ALARMI VERİLDİ

 Ocak ayına kısa bir süre kala 'Kar ne zaman yağacak' sorusu kafalarda dolaşmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara'da kar yağışının ne zaman başlayacağı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Uzun bir süredir kara hasret olan başkentte kar yağışı hafta sonuna doğru etkili olacak. İlk olarak perşembe günü karla karışık yağmur beklenen Ankara'da havanın da soğumasıyla birlikte cuma gününden itibaren yağmur yerini tamamıyla kara bırakacak.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında özellikle hafta sonu, sıcaklık değerlerinin daha da düşeceği vurgulandı. Buna bağlı olarak pazar günü kent genelinde Pazar günü karla karışık yağmur beklendiği belirtildi.

MGM, İstanbul'da kar yağışının hafta sonu itibariyle karla karışık gerçekleşebileceğini tahminlerine ekledi.

 

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışı İçanadolu bölgesinde etkisini hissettirirken tatil haberleri de peş peşe geldi.

Kayseri’nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Yahyalı İlçe Kaymakamlığı ilçesinde yüksek kesimlerdeki 17 mahallede yapılan taşımalı eğitime, yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süre ile ara verildiği bildirildi. İlçede yoğun kar ve tipi nedeniyle 12 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin yol açma çalışmaları sürdürülüyor.

 HATAY'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Hatay Samandağ Kaymakamlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ilçedeki Tekebaşı Eczacı Maruf Cilli Anadolu Lisesi ile Tekebaşı Anaokulu’nda aşırı yağışlardan dolayı yarın eğitime ara verildi. Öte yandan, il genelinde yağış aralıklarla sürüyor.

BOLU HAVA DURUMU - OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Bolu'da bugün devam eden karla karışık yağmur bu geceden itibaren yerini kar yağışına bırakacak. Hava sıcaklığının 0 dereceye düşmesi beklenirken vatandaşlar okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda merak içerisinde.

Bolu'da okulların tatil edilmesiyle ilgili valilikten açıklama geldiği anda haberimizde yer alacaktır.

 

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU - ESKİŞEHİR'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Eskişehir'de uzun süreden bu yana beklenen karlı hava perşembe gününden itibaren etkili olacak. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi.

Okulların tatil edilip edilmeyeceği ile ilgili Valilik'ten henüz bir açıklama gelmedi.

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber