24 Şubat Süper Lig banko İddaa tahminleri!

Ekibimiz tarafından hazırlanan Spor Toto Süper Lig'de en çok dikkat çeken banko maç tahminleri sizlerle.

Süper Lig’de yarın 3 maç var. Her 3 maçta da cazip bahis fırsatları mevcut. İşte ekibimizin banko gördüğü iddaa tahminleri

131 ANKARAGÜCÜ – ERZURUM BŞB İDDAA TAHMİNİ

Son 2 maçından 4 puan çıkartan Ankaragücü’nde bu maç öncesinde iki kritik eksik var. Orta alanda forma giyen ve son Akhisar maçında ilk 11’de başlayan Djedje kırmızı kart cezalısı; oyuna sonradan dahil olan Mehmet Sak da cezalı duruma düştü. İkinci devrenin neredeyse tamamını 10 kişi oynamalarına rağmen Akhisar deplasmanından puanla ayrılmaları başarıydı. Erzurum ise Sivas galibiyetiyle morallendi. Bu sezon ligde, deplasmandaki son 6 maçtan beraberlikle döndüler. Burada da ilk devrede temkinli oynarlar. İddaa kuponlarında ilk yarı 0 bahsi değerlendirilebilir.

134 KONYASPOR – KAYSERİSPOR İDDAA TAHMİNİ

Avrupa Ligi sırası hedefleyen Konyaspor, son maçında Fenerbahçe deplasmanından 1-1’le döndü. 33. Dakikada Jahovic’in atılmasıyla 10 kişi kalan Aykut Kocaman’ın ekibi, yine etkili görünüm sergiledi. Ancak Jahovic’ten bu maçta yararlanamayacak olmaları handikap. Ayrıca diğer golcü Yatabare’nin de durumu belirsiz. Kayserispor da bu aralar fena gitmiyor. Kıran kırana geçecek maçta skor 2-3 gol aralığında kalır.

146 GALATASARAY – AKHİSARSPOR İDDAA TAHMİNİ

Galatasaray, hafta arasında Benfica ile 0-0 berabere kalarak Avrupa defterini kapattı. Turu çok fazla zorlamadılar, asıl hedefin lig maçı olduğu belliydi. Akhisar maçına motive çıkacaklar. Konuk ekip ise son sınavında Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Rakibin uzun süre maçı 10 kişiyle oynadığı atlanmamalı. Ayrıca Akhisar’da bu maçta iki önemli isim Josue ve Serginho cezalı duruma düştü. Maçı hedef seçen Galatasaray, sahadan farklı skorla galip ayrılır. Handikaplı 1 tercihi iddaa kuponlarına yazılmalı.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber