24 Şubat İtalya Ligi banko İddaa tahminleri!

Ekibimiz tarafından hazırlanan İtalya Serie A Ligi'nde haftanın en çok dikkat çeken banko maç tahminleri sizlerle.

Bu hafta İtalya Serie A’da banko olarak tanımlayabileceğimiz 3 maç göze çarpıyor.

133 SAMPDORİA – CAGLİARİ İDDAA TAHMİNİ

Arka arkaya 3 maçını kaybeden Sampdoria çıkışa geçmek istiyor. Napoli ve İnter yenilgileri kabul edilebilir ancak kendi sahalarında gelen Frosinone mağlubiyeti can sıkıcıydı. Takımın üzerinde galibiyet baskısı var. Bu mücadelede orta sahadan Linetty’nin olmaması da handikap. Ayrıca hücum hattından Caprari sakat listesinde, bir diğer hücumcu Gaston Ramirez’in durumu belirsiz.
Cagliari ise Parma’yı belki 2-1’le devirdi ancak cezalı duruma düşen Joao Pedro’nun olmayışı hücumda sorun yaratabilir.
İddaa kuponlarınızda TGS 2-3 tercihini yazabilirsiniz.

138 BOLOGNA – JUVENTUS İDDAA TAHMİNİ

İki haftadır iyi mücadele etmesine rağmen istediği puanları alamayan Bologna, zorlu bir rakiple kozlarını paylaşacak. Ev sahibi ekip hoca değişiminin ardından daha fazla mücadele etmeye başladı. Juventus karşında işleri elbette kolay değil ancak rakiplerinin ligdeki rahat konumundan yararlanmaya çabalayacaklar. Konuk ekipte orta alanda eksikler var. TGS 2-3 seçimi iddaa kuponlarında değerlendirilmeli.

149 PARMA – NAPOLİ İDDAA TAHMİNİ

Napoli için şampiyonluk çok zor, bu sezon odaklanacakları ana kulvar Avrupa Ligi. Ligdeki son maçta ise çabalamalarına rağmen Torino duvarını aşamadılar, 0-0’a razı oldular. Bu sefer ağları sarsacaklardır. Parma’da da açık alan bulduğunda etkili olan golcüler var. Karşılıklı gol var bahsi banko iddaa kuponlarına alınabilir.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber