24 Kasım Öğretmenler Günü Google'da Doodle Oldu! 2022 Öğretmenler Günü Doodle'ı İlgi Çekti

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Dünyanın en büyük arama motoru Google, bu özel günde hazırladığı doodle ile gündem oldu. Öğretmenler Günü'ne özel doodle hazırlayan Google, Türkiye'de ilk kez 1981 yılında kutlanmaya başlanmıştır.

Atatürk'ün ölüm yıldönümünün 100. yılı olan 1981 yılında Türkiye'de ilk kez kutlanmaya başlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü Google da unutmadı. Özel Günlerde kullanıcılarına sürprizler yapan arama motor Google, 24 Kasım Öğretmenler Günü doodle'ı hazırladı.

2022 Öğretmenler Günü Doodle Oldu!

Öğretmenler Günü niçin 24 Kasım'da kutlanıyor sorusunun yanıtı da manidar. Atatürk'ün Milletler Mektebi'nin başöğretmenliği görevini kabul ettiği tarih de 24 Kasım'dır.

Google arama motoru, 2022 Öğretmenler Günü doodle ile kullanıcılarına bir sürpriz yaptı.

Öğretmenler Günü Niçin Kutlanır?

Öğretmenlik mesleğini icra eden her bir kişiyi onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin yapıldığı bir kutlama günü olan Öğretmenler Günü vardır. Kendini eğitime adayanların

öğretmenlerimize en güzel teşekkür onları hatırlamaktır. Öğretmenler günü de bunun için iyi bir fırsattır.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber