24-31 Aralık haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Yengeç burcundaki etkisi ile duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. Evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz. Sevdiklerimizin sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir.

Salı ve Çarşamba günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz. Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz. Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz. Keyfimize çok düşkün olabilir ve isteklerimizin yapılması için çevremize baskı uygulayabiliriz, aşırı bencilliğe karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Perşembe ve Cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz. Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta sonu ise Ay Terazi burcunda ilerleyecek, ilişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

KOÇ: Yılın son haftasında yarım kalan işlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve yeni yıla sorunsuz girmek için uğraşabilirsiniz.

BOĞA: Beklenmedik bir ödeme çıkabilir ve bu yüzden canınız sıkılabilir. Maddi konularınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

İKİZLER: Sürekli ertelediğiniz bir konuşmayı artık gerekli kişiyle yapabilir, uzun zamandır kafanızı meşgul eden bir konuya çözüm bulabilirsiniz.

YENGEÇ: Çok sevdiğiniz biriyle buluşup bu hafta özlem giderebilir ve o kişiyle yeni bir gelecek planı yapabilirsiniz.

ASLAN: Yeni yıla girmeden çok fazla şey satın alabilir ve bütçenizi zorlayabilirsiniz ama aldığınız eşyalardan çok memnun kalabilir, sevdiklerinizi de hediyelerle şımartabilirsiniz.

BAŞAK: Yeni bir işe girebilir ya da girmek için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni proje için hazırlık yapabilir ve güzel bir projeyi yakında hayata geçirebilirsiniz.

TERAZİ: Hayatınızın bir alanını yeniden düzenleyebilir, büyük bir karar alarak yeni yıla girebilirsiniz. Bazı şeyleri değiştirmek size iyi gelebilir.

AKREP: Çok hırslı ve tutkulu olacağınız bu hafta aklınıza koyduğunuz bir şeyi hayata geçirebilir ve bir konuda büyük bir yol alabilirsiniz.

YAY: Yeni yaş ve yeni yıl enerjileri ile birlikte büyük bir yenilenme yaşayabilir, hayatınızın yönünü değiştirecek büyük bir karar alabilirsiniz.

OĞLAK: Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta, alacak verecekle ilgili her türlü problemi çözmek için doğru girişimleri yapabilirsiniz.

KOVA: Bir seyahat planı yapabilir ve yeni yılda yeni bir yeri keşfetmek için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Farklı bir kültürde yaşamak ilginizi çekebilir.

BALIK: Aşk hayatınıza yoğunlaşacağınız bu hafta var olan ilişkinizi güzelleştirebilir, yalnızsanız artık yalnız kalmamak için bir teklifi değerlendirebilirsiniz.

Tüm yazılarını göster