23 Ekim Van Depremi mesajları, sözleri! Üzerinden 11 yıl geçti...

Üzerinden tam 11 yıl geçti... 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen Van Depremi, daha dün yaşanmış gibi acılarımız taze. Acılı güne dair insanlar Van Depremi mesajları ve sözlerini araştırmaktadırlar. Haberimizde Van Depreminde paylaşılan mesajları ve sözleri derledik. İşte 23 Ekim Van Depremi mesajları, sözleri!

23 Ekim 2011'de meydana gelen Van Depremi üzerinden 11 yıl geçti... Yıllar geçse de daha dün gibi acısını hissettiğimiz deprem sonrası yüzlerce insanımız hayatını kaybetti. Meydana gelen felaket binlerce insanı maddi ve manevi etkilerken ülkece gösterilen dayanışma sonucu büyük ölçüde kapandı. Hala acısını yaşadğımız Van Depremi ile ilgili sözleri haberimizde derledik. İşte 23 Ekim Van Depremi mesajları, sözleri!

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... 23 Nisan mesajları! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!