Neptün retrosu en çok o burçları etkileyecek!

Güneş tutulmasının etkileri bu hafta da devam ediyor. 23 Haziran Salı günü, Neptün retrosu Balık burcunda başlayacak. 24 Haziran Çarşamba, Ay Aslan burcunda ilerleyecek. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 22-28 Haziran haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

22 Haziran Pazartesi haftasına Yengeç burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının etkileriyle başlıyoruz. Gündemimizde ev, aile, evlilik ve vatan konuları olabilir.

23 Haziran Salı, Neptün retrosu Balık burcunda başlayacak. Eskiye özlem duyacağımız bu günlerde, eski hayaller ve ideallerimiz yeniden gündemimizde olabilir.

24 Haziran Çarşamba, Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Enerjimiz ve kendimize olan güvenimiz artabilir ve yaptıklarımızla dikkat çekebiliriz.

25 Haziran Perşembe, Venüs retrosu İkizler burcunda bitiyor. Aşk hayatımız canlanırken, sanat ve güzellikle ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir.

26 Haziran Cuma, Ay Başak burcunda ilerleyecek. Cuma günü, sağlık kontrolleri ve iş toplantıları için çok uygun bir gün olabilir. Bu alanlarda detaylı incelemeler yapılabilir.

28 Haziran Pazar günü ise, Mars Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. 7 Ocak 2021’e kadar sürecek olan bu dönemde her konuda daha cesur ve atak olabiliriz.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman’ın 22-28 Haziran haftası burç yorumununun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ay tutulması sonrası deprem olur mu? Bizleri neler bekliyor?
 Güneş tutulması deprem ve kalıcı körlük yapar mı? Koç Dolunayı’nın burçlara ve Türkiye’nin haritasına etkileri neler olacak? Para piyasalarında hareketli günler! ‘Manipülatif etkilerle piyasa değerleri yönlendirilebilir!' Başak burcundaki yeni ay Türkiye'nin gündemini nasıl değiştirecek? 'Terör örgütü ve yandaşlarının bu yangınları 2 yıl önce planladıkları ortaya çıktı!'