21 Şubat yarın okullar tatil mi? Son dakika yarın kar tatili var mı?

21 Şubat yarın okullar tatil mi? Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bugün olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi. Okulların yarın tatil olup olmayacağı için merak edildi. Peki yarın kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

21 Şubat yarın okullar tatil mi? Bazı şehirlerde okullar geçen hafta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi. Bugün ise Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde eğitime ara verildi.

HAKKARİ'DE 2O ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Yüksekova Kaymakamlığından yapılan açıklama, "Yoğun kar yağışı, olumsuz hava ve yol koşulları nedeniyle 20 Şubat 2020 Perşembe günü Yüksekova ilçemizde eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlileri de 1 gün izinli sayılacaktır" denildi.

21 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

21 Şubat 2020 ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak açıklama gelirse haberimizde yer alacak.

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU AÇIKLAMASI! .

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Çorum ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bolu, Çankırı, Çorum ve Iğdır çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde İç ve Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır..

“İntihar etmek için akrep yedim” Makarna nasıl haşlanır? İşte en güzel sade markarna tarifi... Fernando Santos ile Cenk Tosun arasında tartışma!
Sonraki Haber