2020 Ağustos ayı burç yorumları

Koç Ağustos Ayı Burç Yorumları 2020

Bu ayda yapmak istediğiniz bazı planlarınız var. Kafanıza takılan bazı durumlarda düşünmek isteyebilirsiniz. Olaylardan asla kaçmayın. Özel hayatınıza farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Maddi açıdan da oldukça rahatlayacaksınız. Para konusunda yakın çevrenizden akıl alabilirsiniz.

3 Ağustos’ta öfkenize biraz daha hakim olun. Sinir olduğunuz durumlarda kendinizi sakinleştirmeye çalışın.

19 Ağustos’ta sizi zor durumda bırakan olaylara karşı dirençli olmalısınız. Size karşı bilenen kişiler varsa onlara güzel cevaplar verin.

Aşk: Bazı şeyleri asla görmezden gelmeyin. Aile içerisindeki problemleri eşinizle birlikte çözün. Birbirinize biraz daha fazla değer verin. Bu sizde bir dönüm noktasına neden olabilir.

Sağlık-Kariyer: Aceleci davranmayın. Yeni iş fırsatları için biraz daha düşünerek sabırlı olun. Bazı sağlık problemleri yüzünden fiziksel zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden de beslenmenize biraz daha fazla özen göstermekte fayda var.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Duygu Nebioğlu'nun büyük ablasının babasının kim olduğu ortaya çıktı