"2019-2020 sezonunda sistem aynen devam edecek"

Kulüpler Birliği ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yabancı sınırı gündem maddesiyle gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, toplantı sonrası yabancı kuralı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, Kulüpler Birliği'nin mevcut yabancı oyuncu kuralıyla yola devam edilmesini istediğini belirtti.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları:

Fikret Orman: 2019-2020 sezonunda sistem aynen devam edecek. Ancak yerli oyuncu teşviği sistemini artırmayı planlıyoruz.

Daha sonraki planlamada ise 12-10-8 gibi kademeli şekilde düşebileceğine dair bir görüş var. Ancak biz Beşiktaş olarak yabancı sınırının serbest olması gerektiğini düşünüyoruz.

3 kulübümüz hariç tüm kulüpler yabancı kuralının aynı şekilde devam etmesi gerektiğini düşünüyor. 2-3 kulübümüz de kademeli olarak azaltılması gerektiğini düşünüyor. Yalnız artı gibi değil, neyse onun gibi devam edilmesi yönünde fikir belirtildi.

Hukuki yetki federasyonda. Ancak biz böyle devam etmesini istiyoruz. Son karar TFF'nin.

8 ilde Doğan Güney'in suç örgütüne dev operasyon Dolar ne kadar? İşte 20 Nisan güncel döviz kurları Penaltı kaçırıp oyundan alınan Can Uzun gözyaşlarına boğuldu
Sonraki Haber