2 yaşındaki çocuk kuyuya düştü! Kurtarma çalışması başlatıldı

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 2 yaşındaki çocuk, yaklaşık 3 metrelik kuyuya düştü. Küçük çocuğun kuyunun dibinde hareketsiz yattığı ve ses verdiği bilgisine ulaşıldı. Ekiplerin çocuğu kurtarma çalışmaları sürüyor.

This browser does not support the video element.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesi İlyaslar Mahallesi Karapınar mevkiinde saat 20.00 sıralarında 2 yaşındaki Aybars Çakır adlı erkek çocuğu kuyuya düştü.

Çocuğun, 45 santimetre genişliğinde ve 3 metre derinliğindeki kuyuya düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 çağrı merkezine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, jandarma, ambulans ve AFAD ekibiyle iş makinesi sevk edildi.

2 yaşındaki çocuğun hareketsiz yattığı ve ses verdiği bilgisine ulaşılırken ekipler bir yandan çocukla konuşurken bir yandan da kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

İHA

Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!