19 Nisan Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Bu akşam Sayısal Loto'da rüya gibi ikramiye var!

Sayısal Loto 19 Nisan 2021 çekiliş sonuçları bu akşam saat 21:30'da çekiliyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü çekilişi yapılan Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam rüya bir ikramiye var. 142 milyon TL'yi aşmış olan büyük ikramiye bu akşam yapılacak çekiliş sonrası kazanan numaralara kuponlarında yer veren talihlilerin olacak. Peki, Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecan dorukta. 19 Nisan Çılgın Sayısal Loto'da hayatları değiştirecek ikramiye talihlilerini bekliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayınla çekilişi yapılacak olan şans oyununda büyük ikramiye 142 milyon TL'yi aşmış durumda. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

19 Nisan 2021 Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -12-23-56-79-82-86- ve joker:5 oldu.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 19 NİSAN 2021

 Sayısal Loto 19 Nisan çekiliş sonuçları için artık saatler kaldı. Büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler bu akşam şans oyununun canlı çekilişi takip edecek. Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar açıklandığı anda haberimizden takip edebilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto bayilerden, www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Uygulaması ile oynanabiliyor.

ONLİNE ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto sonuçları 18 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Ahmet Tatlıses: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil Şans Topu sonuçları 21 Nisan 2024!
Sonraki Haber