19 – 25 Kasım haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisi ile enerji dolu bir başlangıç yapabilir ve aklımızı koyduğumuzu hayata geçirmek için harekete geçmek isteyebiliriz ama Merkür retrosu başladığı için işlerimizi hızlandırmakta zorlanabiliriz. Aksilik ve gecikmelere karşı 7 Aralık tarihine kadar çok dikkatli olmamız gerekebilir, özellikle yeni bir anlaşma yapmadan önce çok iyi düşünmek ve araştırma yapmak faydalı olacaktır.

Salı günü de Ay Koç burcunda ilerleyecek, Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Salı ve Çarşamba günleri ise Ay Boğa burcunda ilerleyecek; yavaşlayabilir ve her şeyi ağırdan alabiliriz. İştahımız artabilir, kilo alımına ve tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir. Maddi konular gündemimizde olabilir, lüks harcamalar yapmak isteyebiliriz. İnatçı bir ruh hali içinde olabilir ve kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz.

Keyfimize ve yeme içmeye çok düşkün olabiliriz, kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir. 22 Kasım Perşembe 12:02 itibariyle artık Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak, 22 Aralık’a kadar devam edecek olan bu dönemde gündemimizdeki konular eğitim, din, spor ya da seyahatle ilgili konular olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız canlanacak.

Bu Cuma 08:40’da İkizler burcunda sıfır derecede gerçekleşecek Dolunay ile birlikte bir konu hakkında hayatımızda sıfırlanma yaşayabiliriz. Bu sıfırlanma bir şeyin tamamen bitip başka bir şeyin başlamasıyla ilgili olabilir, bu sıfırlanma enerjisini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışalım. Dolunay zamanları belirsiz bir konunun netleşmesini ya da gizli bir şeyin ortaya çıkmasını sağlar. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi artırabilir.

Bu Pazar ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, sevdiklerimizle ev ortamında ve huzur içinde vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir.

BU HAFTA İKİZLER BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ: Bu hafta öfkenize dikkat etmeniz gerekebilir, insanlarla tartışmak size zarar getirebilir. İletişiminize dikkat ederseniz kazançlı çıkabilirsiniz.

BOĞA: Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bu hafta beklenmedik bir ödeme yüzünde sıkışıklık yaşayabilirsiniz.

İKİZLER: Bu hafta bir konuda bir bitiş ya da tamamlanma yaşayabilir, tam anlamıyla sıfırlanarak yeni bir döneme başlayabilirsiniz.

YENGEÇ: Duygusal anlamda çok hassas olabilir ve eski anıları hatırlayıp üzülebilirsiniz, artık geçmişle vedalaşıp bir konuyu kapatma zamanınız gelmiş olabilir.

ASLAN: Bu hafta arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir, ayrıca yeni insanlarla tanışıp yeni bir çevreye giriş yapabilirsiniz.

BAŞAK: Kariyerinizde çok önemli bir hafta sizi bekliyor olabilir, yeni bir işe ya da projeye başlayabilir ve kendinizi büyük bir yoğunluk içinde bulabilirsiniz.

TERAZİ: Bu hafta beklenmedik bir seyahat planı yapabilir ve bir işinizi halletmek için yola çıkabilirsiniz. Uzun bir yolla ilgili önemli bir haber alabilirsiniz.

AKREP: Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta alacaklarınızı tahsil etmekle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Başkalarından beklediğiniz destek bu hafta gelebilir.

YAY: Beraberliğinizle ya da ortaklığınızla ilgili bir gelişme yaşayabilir, kendinizi yeni bir sorumluluğun içinde bulabilirsiniz.

OĞLAK: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu hafta eski bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir, ihmal etmemeniz faydalı olacaktır.

KOVA: Aşk hayatınızda canlanma olabilir, eğer yalnızsanız eskiden tanıdığınız biri sizinle ilgilenmeye başlayabilir ve heyecanlanabilirsiniz.

BALIK: Ev hayatınızda önemli bir gündeminiz olabilir, yaşayacağınız ani bir gelişme ile kafanız karışabilir.

Tüm yazılarını göster