Türk Hava Yolları ve Pegasus'tan 18 yaş altı yolcular için yeni karar

Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, 18 yaş altındaki kişilerin aileleri olmadan seyahat edemeyeceği yönündeki kararını kaldırdı. Kararı Twitter hesabından duyuran Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, maske kuralını hatırlatmayı da ihmal etmedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Türkiye'deki 18 yaş altı gençlere güzel bir haberi olduğunu belirtti.

Ekşi, "Artık uçakla seyahatlerinizde veli/vasiniz ile beraber seyahat etme zorunluluğu ortadan kalktı. Ver elini memleket! Ver elini tatil! Ama lütfen maskeniz ile beraber seyahat ediniz" ifadelerini kullandı.

BİR AÇIKLAMA DA PEGASUS'TAN

Pegasus Hava Yolları'ndan da konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yurt içine seyahat edecek 18 yaş altı misafirlerimizin; yanlarında velisi veya vasisi bulunması şartı kaldırılmıştır. Yanında velisi veya vasisi olmayan 18 yaş altı misafirlerimiz, seyahat izin belgesi alınmasına gerek olmaksızın uçuşlarımıza kabul edilecektir" denildi.

Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar! Tokat sallanmaya devam ediyor! 3.2 büyüklüğünde deprem oldu Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü
Sonraki Haber