17 yaşındaki genç 3 tonluk TIR'ı 20 metre çekti

İngiltere'nin en güçlü genci lakaplı Jack Wadman 3 ton ağırlığındaki bir tırı 20 metre çekmeyi başardı. Wadman, daha önce kendi kırdığı rekorunu geçmiş oldu.

This browser does not support the video element.

İngiltere'nin en güçlü genci lakaplı Jack Wadman 3 ton ağırlığındaki bir tırı 20 metre çekmeyi başardı. Başkent Londra’nın güneybatısındaki Bognor Regis kasabasında yaşayan 17 yaşındaki Jack Wadman, kasabadaki spor salonunun önünde iple 3 ton ağırlıktaki TIR’ı çekti.

O ANLAR ANBEAN KAMERADA

O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Yerel medyaya konuşan Wadman, insanların yaşına inanmadığını ifade ederek, “Sosyal medyada yaşım hakkında yalan söylediğimi söyleyen çok kişi var. Kesinlikle 17 yaşındayım, doğum tarihimi kontrol edebilirsiniz” dedi. Wadman'ın geçen yıl 2 ton ağırlığındaki TIR'ı 15 metre çektiği ifade edildi.

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!