17 – 23 Aralık haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisi ile hızlı ve enerji dolu bir başlangıç yapabilir, yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. 

Salı günü 12:38 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak, bu etki Çarşamba ve Perşembe günleri de devam edecek. Yavaşlayabilir ve her şeyi ağırdan alabiliriz. İştahımız artabilir, kilo alımına ve tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir. Maddi konular gündemimizde olabilir, lüks harcamalar yapmak isteyebiliriz. İnatçı bir ruh hali içinde olabilir ve kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz. Keyfimize ve yeme içmeye çok düşkün olabiliriz, kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve cumartesi günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek, bu günlerde iletişim dünyamız canlanabilir, yazışma ve konuşmalarımız artabilir. Beklediğimiz haberler gelebilir ve yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirip yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni bir spor ya da hobiye başlayabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir. 

Bu hafta önemli gelişmeler yaşayabiliriz, 22 Aralık Cumartesi 20:48’de Yengeç burcunda sıfır derecede Dolunay gerçekleşecek. Dolunay zamanlarında hayatımızda önemli bir bitiş ya da başlangıç olabilir, gizli bir şey ortaya çıkabilir ve bu Dolunay sıfır derecede olacağı için bir konuda sıfırlanma yaşayıp bu konuyla ilgili yenilenme ve yeniden başlama kararı alabiliriz. Bu Dolunay en çok burcu ya da yükseleni Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi olanları etkileyebilir ve kendilerini önemli bir gelişmenin içinde bulabilirler. 22 Aralık Cumartesi itibariyle Güneş de artık Oğlak burcunda ilerlemeye başladığı için, önümüzdeki bir ay boyunca ailemizi ve geleceğimizi daha fazla düşünebilir ve maddi kazançlar elde etmek için daha fazla uğraşabiliriz.

Bu hafta Pazar günü ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, sevdiklerimizle güvenli ve sakin ortamlarda olmayı tercih edeceğiz.

KOÇ: Kariyerinizde çok önemli gelişmeler yaşayabilir ve bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir ve bu yüzden çok daha fazla çalışmanız gerekebilir.

BOĞA: Sosyal hayatınızda canlanma olabilir, yeni ve eğlenceli ortamlara girip çok önemli insanlarla tanışabilir, bu sayede bir idealinize kavuşabilirsiniz. Çevrenizin çok fazla dikkatini çekebilir ve yaptıklarınızla beğenilebilirsiniz.

İKİZLER: Ruhsal anlamda hassas bir hafta yaşayabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Depresyona karşı dikkatli olmanız gerekebilir, eski neşenize kavuşmanız için bu haftayı moralinizi yüksek tutarak geçirmeniz faydalı olabilir.  

YENGEÇ: Sosyal ortamınızda size karşı düşmanca tavırlar hissedebilir ve savunmaya geçebilirsiniz. Bir arkadaşınızın sizi rakip olarak görmeye başlaması keyfinizi kaçırabilir.

ASLAN: Maddi konularda şanslı olacağınız bu hafta beklediğiniz ödemeleri tahsil edebilir ya da kazanç sağlayacağınız bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Parayla ilgili konular her zamankinden fazla sizi meşgul edebilir.

BAŞAK: İletişim dünyanız canlanabilir, birçok kişi sizi arayıp sorular sorabilir ve fazla konuşmaktan yorgun düşebilirsiniz. Ayrıca kardeşinizle ya da yakın bir akrabanızla ilgilenmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Ailenizle ilgilenmeniz gereken bu hafta onların geleceğini daha fazla düşünebilir ve onlar için yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda yakın bir aile üyeniz de sizin sorunlarınızla ilgilenip size destek olabilir.

AKREP: Aşk hayatınızda canlanma olabilir ve birinden etkilenebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hayatınızda birinin olmasını isteyebilir ve böyle bir aday varsa onunla keyifli planlar yapabilirsiniz.

YAY: Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bu hafta detaylı araştırma yaptırabilir ve bir sorun varsa bu sayede erkenden önlem almış olabilirsiniz. Her hangi bir hastalık belirtisini ihmal etmemeniz faydalı olacaktır.

OĞLAK: Eşinizle ya da sevgilinizle çok önemli bir konuşma yapabilir ve geleceğinizle ilgili büyük bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Ciddi konular gündeminizde olabilir ve sorumluluklarınız artabilir.

KOVA: Banka ya da sigorta şirketinizle ilgili uğraşmanız gereken bir konu olabilir. Harcamalarınıza ve ödemelerinize çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz, maddi kayıp yaşayabilirsiniz.

BALIK: Seyahat planı yapabilir ya da hızlı bir kararla uzun zamandır gitmek istediğiniz yere gidebilirsiniz. Yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışarak hayata karşı bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

Tüm yazılarını göster