16 yerde yangın çıktı, 11 kişi hastanelik oldu

Adıyaman’da alevli bir gece yaşanıyor. 16 farklı noktada çıkan ve rüzgarın şiddetiyle yayılan anız yangınlarında toplam 11 kişi dumandan zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.

This browser does not support the video element.

Adıyaman'da akşam saatlerinde başlayan rüzgarla birlikte kent merkezinin 16 farklı noktasında anız yangınları çıktı. Çıkan yangınlara itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi.

Rüzgar nedeniyle itfaiye ekiplerinin alevleri kontrol altına almakta güçlük çektiği yangınlarında alevlere müdahale eden vatandaşlardan 11 kişi dumandan zehirlenerek kent merkezinde bulunan hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Şehirdeki anız yangınlarına durmadan müdahale ettiklerini söyleyen Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Doğan, “Sadece saat beşten bu yana 15-16 yangına müdahale ettik ve halen müdahalelerimiz devam ediyor. Rüzgar çok şiddetli. Sizler de görüyorsunuz bütün ekiplerimizle beraber sahadayız, yangınlara müdahale ediyoruz. Rüzgarda tabi çok fazla etkili oluyor, yayılmasına neden oluyor zaten” diye konuştu.

İHA

İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza