15 Temmuz Derneği'nden eğitime katkı!

15 Temmuz Derneği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir ortaklığa imza atıyor. Yapılan yeni protokolle İstanbul’da eğitim gören tüm 10. Sınıf öğrencileri Hafıza 15 Temmuz’u ziyaret edecek.

15 Temmuz başta olmak üzere Türkiye ve dünyadaki darbeler tarihi, sömürgecilik ve kolonyalizm meselelerini farklı anlatımlarla sunan Hafıza 15 Temmuz, eğitime katkı sunmak ve gelecek nesillere 15 Temmuz Destanını doğru aktarmak için harekete geçti. Bu kapsamda İstanbul’da eğitim gören tüm 10. Sınıf öğrencileri merkezi ziyaret ederek, tanıklık ettikleri tarihin dönüm noktasını ortak hafızalarına kaydedip geleceğe taşıyacak.

Bunun yanı sıra imzalanan protokolle 15 Temmuz Derneği’nin hazırladığı “Ortak Hafıza Sunumları” İstanbul’daki okullarda öğrencilere aktarılacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminin tanıkları ve 15 Temmuz Derneği’nin kendi alanlarında uzman Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştireceği sunumlar, düzenli olarak yapılacak.

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın imza atacağı protokol töreni 24 Ekim Perşembe günü saat 10:30'da Hafıza 15 Temmuz'da gerçekleşecek.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber