Fenerbahçe'de savunma değişiyor!

Ekibimiz tarafından 15 Mart Cuma günü için hazırlanan banko İddaa tahminleri sizlerle.

Ekibimiz 15 Mart Cuma gününe dair 3 banko iddaa tahminini sizlere öneriyor.

FENERBAHÇE-SİVAS İDDAA TAHMİNİ

Fenerbahçe’da son maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Stoper hattında Skrtel – Sadık ikilisi görev alacak. Başakşehir müsabakasında sakatlanan Valbuena da bir başka eksik. Bir süredir eksik listesinde olan Dirar’ın ise durumu netleşmedi. Sivasspor’da ise savunmadan David Braz cezalı. Konuk ekip son haftalarda hücumda etkin görünüm çiziyor. Burada ağları sarsabilirler. Fenerbahçe de iç saha avantajıyla skor üretir. İddaa kuponlarına KG var yazılır.

M’GLADBACH-FREİBURG İDDAA TAHMİNİ

Freiburg ligde biraz hedefsiz kaldı. Bu durum ilerleyen süreçte maçlara motivasyon sağlamalarını güçleştirebilir. M’Gladbach ise sezonu Şampiyonlar Ligi sırasında bitirmek istiyor ve bu uğurda kayba tahammülleri yok. Bu hafta kazanırlar.

CAGLİARİ-FİORENTİNA İDDAA TAHMİNİ

Fiorentina’da önemli hücumcu Chiesa, maçta büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Ancak Mor Menekşeler’de başka iyi golcüler de var. Burada ağları sarsabilirler. Cagliari’de ise Pavoletti ve Joao Pedro gibi her müsabakada fileleri havalandırabilecek kaliteli isimler var. Orta alanda Birsa sakatlığını atlattı ve katkı verebilecek seviyeye geldi. Gollü bir maç olur. Karşılıklı gol var bahsi denenir. 

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber