"14 yabancıyla devam edilebilir diye düşünüyoruz"

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Kulüpler Birliği toplantısı ardından açıklamalarda bulundu.

Bugün Kulüpler Birliği toplantısı yapıldı ve yabancı oyuncu sınırlaması görüşüldü.

Toplantı sonrası Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner açıklamalarda bulundu. Yiğiner, yabancı kuralının şu anki haliyle kalmasını uygun gördüklerini söyledi.

İşte Yiğiner'in açıklamaları:

"Rekabetin canlı tutulması adına yabancı futbolcu sınırlaması bize fayda getirmeyecek gibi gözüküyor. 14 yabancı futbolcuyla devam edilebilir diye düşünüyoruz."

"Ligimizin marka değeri de çok önemli. Ne kadar çok yabancı ve tanınmış futbolcu getirirseniz marka değerimiz artıyor. Bazı futbolcular da var ki, yurt dışından getirip ligimizde parlatıyoruz."

"Burada bize göre en önemli yapılması gereken, gençlerimizi iyi yetiştirebilmemiz ve altyapıyı teşvik etmemiz. Bununla ilgili güzel fikirler çıktı. Ne kadar çok yerli futbolcu oynatırsanız, o kadar teşvik alacağınız bir sistemle beraber bu düzelecek diye düşünüyorum."

"Zorunluluk yok zaten. İster 1 yabancı oynat, ister 2 tane. Yani 14 tane yabancı futbolcu almak zorunda değiliz. Tabii daha önceki dönemlerde hovardaca transferler yapılmış, rekabet artsın diye değerinden fazla ücretler ödenmiş. Tüm yöneticiler bunun bilincinde."

Eylem Tok olayına Kızılcık Şerbeti dizisinde mesaj verildi! Ömer Çelik İsrail'in alçak paylaşımına ateş püskürdü! Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid tarifeyi açtı!
Sonraki Haber