14 – 20 Ocak haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisi ile enerji dolu ve girişimci bir ruh hali içinde başlayabilir, işlerimizi hızlı bir şekilde halletmek için harekete geçebiliriz. Yeni başlangıçlar için enerjimiz yüksek olabilir. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

21 Ocak’ta gerçekleşecek Güneş Tutulmasına çok az bir zaman kaldığı için bu hafta gündemimiz çok yoğun geçebilir ve hayatımızla ilgili çok önemli gelişmeler yaşayabiliriz.

Salı ve Çarşamba günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek, yavaşlayabilir ve her şeyi ağırdan alabiliriz. İştahımız artabilir, kilo alımına ve tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir. Maddi konular gündemimizde olabilir, lüks harcamalar yapmak isteyebiliriz. İnatçı bir ruh hali içinde olabilir ve kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek; iletişim dünyamız canlanabilir, yazışma ve konuşmalarımız artabilir. Beklediğimiz haberler gelebilir ve yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirip yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni bir spor ya da hobiye başlayabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta sonu ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek; evimiz ve ailemizle ilgili durumlar gündemimizde olabilir. Duygusal olabilir ve sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmek isteyebiliriz. Sevdiklerimizin sorunlarını çözmekle uğraşabiliriz. Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir.

KOÇ: Maddi konularda çok dikkatli olmanız gerekebilir, banka ya da sigorta gibi kurumlarla işleriniz olabilir. Harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekebilir.

BOĞA: Hızlı bir seyahat kararı alabilir ve çok önemli bir konu için yolculuk yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir ve bilmediğiniz bir konuda çok şey öğrenebilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizde çok önemli bir fırsat yakalayabilir ve yeni bir işe başlayabilirsiniz. Var olan iş yerinizde yeni bir sorumluluk alarak yükselişe geçebilirsiniz.

YENGEÇ: Çok istediğiniz bir idealinizle ilgili gelişme yaşayabilir ve isteklerinize ulaşmak için harekete geçebilirsiniz. Güçlü bir dostunuzdan yardım görebilirsiniz.

ASLAN: Hayatınızın bir alanında bitiş ya da sıfırlanma yaşayabilir, eski bir konuyu tamamen kapatıp kendinize dönme kararı alabilirsiniz.

BAŞAK: Fiziksel anlamda canlanma yaşayabilir ve kendinizle daha fazla ilgilenme kararı alabilirsiniz. Sağlığınız her şeyin üzerinde olacağı için spora başlayabilir ve düzenli bir hayat için ne gerekiyorsa hepsini yapmaya başlayabilirsiniz.

TERAZİ: Maddi konular çok fazla gündeminizde olabilir, alacak vereceklerle ilgili çok fazla konuşma yapabilirsiniz. Elinize geçecek parayla güzel bir yatırım yapabilirsiniz.

AKREP: İletişim dünyanız canlanabilir ve yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Bu dönemde önemli bir anlaşma yapabilir ve yeni bir ortama girebilirsiniz.

YAY: Evinizde önemli bir değişiklik yapmanız gerekebilir, bu bir taşınma ya da evin içini yenileme olabilir. Eski eşyalardan bu dönemde kurtulmak için harekete geçebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgilinizle daha sık görüşeceğiniz bu dönemde birlikte planlar yapabilir ve daha çok aktivite yapabilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa bu dönemde onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

KOVA: Sağlığınızla ilgilenmeniz gereken bu dönemde kontrollerinizi ve tedavilerinizi yaptırabilirsiniz. Sağlıklı yeme içme programlarına ve spora başlayabilirsiniz.

BALIK: Aşk hayatınızda çok önemli bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz, yalnızsanız hayatınıza yeni biri gelebilir ya da ilişkiniz varsa daha ciddi bir noktaya gelebilirsiniz.

Tüm yazılarını göster