13 Mart'ta kapanmıştı! Tamamı açılacak...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzası ile 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni bir genelge gönderildi. Genelgede 13 Mart 2020'den bu yana kapalı olan okullardaki kantin ve benzeri yerlerin 19 Ekim itibariyle açılmasına karar verildiği belirtildi.

Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kapalı olmaları nedeniyle eleştiri konusu olan kantinlerin açılmasına karar verildi.

Bakan Selçuk imzası ile illere gönderilen yeni genelgede, 21 Eylül'de okul öncesi eğitimle ilkokul 1. sınıflarda yüz yüze eğitime başlandığı anımsatıldı. İlkokul kademesinin diğer sınıfları ile 8. ve 12. sınıflarda ise 12 Ekim'de yüz yüze eğitime geçildiği belirtildi. 

Okul kantinlerinin ise 13 Mart 2020'den bu yana kapalı olduğu hatırlatılarak şu ifadeler kullanıldı:

"Bu süreçte kantin işleticilerinin gelir getirici herhangi bir faaliyette bulunmadıkları göz önünde bulundurularak Bakanlığımıza bağlı resmi okul ve kurumlarda bulunan kantin vb. yerlerin 19 Ekim'de açılmasına karar verilmiştir."

Barış Alper Yılmaz'ı Adana Demirspor maçında izlemeye geliyorlar Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş bekliyoruz "BU YALANIN HESABINI EBEDİ ALEMDE VERECEKSİNİZ"
Sonraki Haber