12 Haziran Esra Erol Özet İzle! Esra Erol'da DNA testi sonucu açıklanıyor, 5 aylık bebeğin babası belli oluyor

12 Haziran Esra Erol Özet izle! ATV ekranların yayınlanan Esra Erol'da bugün de dopdolu. Cum günü ekrana gelecek son bölümde 5 aylık bebeğin babasının kim olduğu açıklanacak DNA testleriyle birlikte belli olacak. Canlı yayında Meryem'in annesine söyledikleriye herkesin ağladığı Esra Erol'da 11 gündür kayıp olan Döndü, kocası Erdoğan'a ne söyleyecek? Esra Erol'da 12 Haziran son bölüm canlı yayını izlemek ve detayları öğrenmek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

12 Haziran Esra Erol Özet izle! ATV ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının vazgeçilmez programı Esra Erol'da, haftanın son günü cuma günü bölümüyle ekrana geliyor. Programda yayınlanan sıradışı olayların, savrulan hayatların ve sırların ortaya çıktığı bir gün olacak. Ezgi'nin annesine seslenişi sonrası yapılacak DNA testiyle 5 aylık bebeğin babası da açıklığa kavuşmuş olacak. Esra Erol'da 12 Haziran son bölüm canlı yayını izlemek ve detayları öğrenmek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

12 HAZİRAN ESRA EROL'DA CANLI İZLE!

Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir İsrail'e bir darbe de oradan geldi
Sonraki Haber