12 – 18 Kasım haftası

Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisi ile hırslı bir başlangıç yapabilir ve iş odaklı olabiliriz. Yeni girişimler için yüksek enerjimiz olabilir ve aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Özellikle maddi konular gündemimizde olabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yatırım yapmak isteyebilir ve maddi fırsatlar yakalayabiliriz, bu etkiler yarın da devam edecek.

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, aklımızdaki orijinal fikirleri hayata geçirmek için yeni girişimlerde bulunabiliriz. Hareket halinde olabilir ve sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebiliriz. Teknolojiyle ilgili konulara yoğunlaşabiliriz ve bu alanlarda başarı yakalayabiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir. 

Bu hafta Cuma ve hafta sonu Ay Balık burcunda ilerleyecek, her konuda hassas olabilir ve duygusal davranabiliriz. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve mistik konular ilgimizi çekebilir. Geçmişi düşünebilir ve anılarda yolculuk yaparak özlem duyduğumuz günleri hatırlayabiliriz. Romantik, yardımsever ve sezgisel olabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir. 16 Kasım Cuma 13:51 itibariyle aşk gezegeni Venüs Terazi burcunda retro hareketini bitirecek, önümüzdeki günlerde aşk ve soysal hayatımızda daha olumlu gelişmeler yaşamaya başlayabiliriz.

İlişkilerimizi bu tarih sonrası güçlendirmeye başlayabiliriz. 16 Kasım Cuma itibariyle Mars Balık burcunda ilerlemeye başlayacak, 1 Ocak 2019’a kadar sürecek olan bu dönemde duygusal olarak ani patlamalar yaşayabiliriz ve doğru kararlar almakta zorlanabiliriz çünkü kafamız çok karışık olabilir! 17 Ocak Cumartesi itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda geri hareketine başlıyor, 7 Aralık’a kadar sürecek olan Merkür retrosunda eski çözülmemiş sorunlar yeniden karşımıza çıkabilir, eski bir sevgili ya da eski bir iş yeniden karşınıza çıkabilir, iletişim ve teknolojiyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Bu dönemde yeni kararlar almamak ve önemli imzalar atmamak yanılmamamız ve kandırılmamamız için faydalı olacaktır. Merkür retrosu en çok burcu ya da yükseleni Yay ve İkizler olanları etkileyebilir, eski konular yeniden gündeme gelebilir ama Jüpiter de Yay burcunda ilerlediği için özellikle haritasında önemli bir Yay etkisi olanlar eski kaçırdıkları bir fırsata yeniden kavuşabilirler.

MERKÜR RETROSU'NDA HANGİ BURÇ NEYE DİKKAT ETMELİ?

KOÇ: Başkalarıyla alakalı olan maddi konulara, alacak verecek durumlara ayrıca bankalarla ilgili olan ödemelerinize çok dikkat etmeniz gerekebilir, eski bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir.

BOĞA: İlişkinizle ilgili eski ve çözülmemiş bir sorun yeniden karşınıza çıkabilir, eğer yalnızsanız eski sevgiliniz ya da eşinizle ilgili bir gündeminiz olabilir.

İKİZLER: Eski bir sağlık sorununuz yeniden karşınıza çıkabilir ve bu sefer daha detaylı bir şekilde sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

YENGEÇ: Aşk hayatınızla ilgili eski bir konu yeniden karşınıza çıkabilir. Eskiden gittiğiniz mekanlara yeniden gitmek ve eski eğlencenize kavuşmak isteyebilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili de bir gündeminiz olabilir.

ASLAN: Eski sosyal ve neşeli günlerinize özlem duyabilir, eskiden yaptığınız bir hobiye yeniden başlamak ve bu sayede stres atmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Evinizle ilgili eski bir sorun yeniden tekrar edebilir ve bu sefer sorunu kökten çözebilirsiniz. Eğer evinizden memnun değilseniz taşınmayla ilgili araştırma yapabilir ve yeni bir yaşam alanının hayalini kurabilirsiniz.

TERAZİ: Bu dönemde iletişiminize çok dikkat etmeniz gerekebilir, yanlış anlamalara ve tartışmalara çok açık olabilirsiniz ve bu yüzden işleriniz bozulabilir.

AKREP: Maddi konulara çok dikkat etmeniz gereken bu dönemde eski parasal sorunlarla yeniden uğraşmanız gerekebilir. Eğer dikkatli hareket ederseniz eskiden kazandığınız maddi şanslar yeniden size geri gelebilir.

YAY: Eskiden olduğunuz bir ortama geri dönebilirsiniz, bu yer eski iş yeriniz ya da eski eğitim aldığınız bir yer alabilir. Eskiden üye olduğunuz bir sosyal ortama da geri dönüş yapabilir ve kaybettiğiniz bazı şeylere yeniden kavuşabilirsiniz.

OĞLAK: Hem duygusal hem de maddi konularda kayıplar yaşayabileceğiniz bu dönemde oturup ciddi ciddi hayatınızı gözden geçirmeniz ve hatalarınızı fark edip yeniden bir planlama yapmanız gerekebilir.

KOVA: Bu dönemde eski arkadaşlarınızla görüşebilir ve eski ortamlarınızda yeniden olup hasret giderebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda vakit geçirmekten daha fazla keyif alabilir ve eski arkadaşlıklarınızı güçlendirebilirsiniz.

BALIK: İş hayatınıza yoğunlaşacağınız bu dönemde eski bir iş arkadaşınızla yeniden çalışmaya başlayabilirsiniz. Özlediğiniz bir iş ortamı varsa o ortama dönmek için adım atabilirsiniz.

Tüm yazılarını göster