Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe de gündem oldu. Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ile evlenen Amine Gülşe’nin hayatını sizler için derledik. Peki, Amine Gülşe kimdir, yaşında, nereli olduğuna ait detaylar…

Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil ile evlenen Türk güzel Amine Gülşe çifti daha önceden bebek sahibi olduklarından uzunca bir süre magazin gündeminde yer almışlardı. Ünlü çift bebek müjdesi akabinde özel hayatlarından fazla fırsat vermemelerine rağmen magazin gündeminde sık sık kendine yer buluyorlardı.

Amine Gülşe kimdir?

Türk kökenli, İsveç vatandaşı oyuncu ve manken Amine Gülşe, 30 Nisan 1993 tarihinde dünyaya geldi. İyi derecede İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilen Amine Gülşe International High School Of The Gothenburg Regione mezunudur. Amine Gülşe, 2014 Türkiye güzellik yarışmasında Miss Turkey birincisi oldu.

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

2014 de bir önceki yılın birincisi olan Rüveyda Öksüz'den tacını alan Amine Gülşe uluslararası arenada ülkemizi temsil etti. Kariyerine modellikle başlayan Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman, Şafak Pekdemir ve Ayşegül Günay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinde başrollerden birini canlandırdı.

Amine Gülşe ile Mesut Özil ne zaman evlendi?

İngiltere'de futbol hayatını sürdüren Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 2019'un haziran ayında dünyaevine girmişti. Ünlü çift 2019 Ocak ayında nişanlanmıştı.

 

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.