Amine Gülşe ile Mesut Özil'in ikinci bebekleri dünyaya geldi... İşte Ela'dan ilk kare

2019 yılının Haziran ayında hayatını birleştiren Başakşehirli futbolcu Mesut Özil (33) ile 2014 Türkiye Güzeli ve oyuncu Amine Gülşe (28) ikinci bebeklerine kavuştu. Çiftin Ela adını verdikleri kızları bugün dünyaya geldi. İkili güzel gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptıkları ortak bir paylaşımla duyurdular.

6 Haziran 2019'da evlenen tescilli güzel Amine Gülşe ile futbolcu Mesut Özil 30 Mart 2020'de kızları Eda'yı kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Çiftin ikinci bebekleri bugün dünyaya gözlerini açtı. Bir kızları bulunan ünlü çiftin ikinci çocukları da kız oldu. 

GÜZEL HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

2019 yılında Mesut Özil ile nikah masasına oturan Amine Gülşe ikinci kez anne oldu. Mesut Özil ve Amine güzel haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak bir paylaşımla duyurdular. Yıldız futbolcu ve eşi bebeklerinin fotoğrafını Instagram hesaplatından paylaştı. İkili fotoğrafın altına "Allah’a şükürler olsun sağ sağlim dünyaya geldin güzel kızımız Ela" notunu düştü. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. 

*Mesut Özil'in Instagram hesabında 24 milyon, Amine Gülşe'nin Instagram hesabında ise 3 milyon takipçisi bulunuyor. 

İşte Ela bebekten ilk kare...

amine gülşe - mesut özil

 

 

Amine Gülşe ile Mesut Özil'in ikinci bebekleri dünyaya geldi... İşte Ela'dan ilk kare ile ilgili etiketler Amine Gülşe Mesut Özil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.