Amine Gülşe ile Mesut Özil çiftinden 'bebek' müjdesi

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil (33) ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe (28), 2019 yılının Haziran ayında İstanbul'da nikah masasına oturmuştu. İkili 30 Mart 2020'de ise ilk çocukları Eda'yı kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın mutluluğunu yaşamışlardı. Yakın zamanda yaptığı bir açıklamada "5 çocuk sözümüz var" diyen Amine Gülşe'nin ikinci bebeğini dünyaya getireceği ve 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Tescilli güzel Amine Gülşe ile futbolcu Mesut Özil, 2019 yılında görkemli bir düğünle İstanbul'da nikah masasına oturmuş, çift evlendikten bir yıl sonra ilk bebeklerini kucaklarına almışlardı.

AMİNE GÜLŞE 3 AYLIK HAMİLE

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada kızı Eda'ya kardeş düşündüklerini belirten Amine Gülşe, "5 çocuk sözümüz var" demişti. 28 yaşındaki oyuncu ve manken Amine Gülşen'in 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Mesut Özil ile Amine Gülşe ikinci bebeklerini bekliyor.

 Amine Gülşe ile Mesut Özil çiftinden 'bebek' müjdesi

Fenerbahçe 'nin yıldızı Mesut Özil ile evli olan Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda bir etkinlikte konuşmuştu. Yeni bir televizyon projesinde olmayacağını belirten Gülşe, tüm zamanını kızı Eda'ya ayırdığını açıklamıştı. Kızının her anına şahit olmak istediğini söyleyen Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun" demişti.

Dijital platformlarda yer almayı istemediğini ifade eden Gülşe, "İçime sinen bir proje olursa düşünürüm ama onun dışında düşünmüyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Kızına kardeş düşündüklerini de belirten Gülşe, "5 olmasa da kızıma kardeş yapmayı tabii ki istiyoruz" diyerek anneliğe yeniden yeşil ışık yakmıştı.

Amine Gülşe ile Mesut Özil çiftinden 'bebek' müjdesi - Resim : 2

 

Amine Gülşe ile Mesut Özil çiftinden 'bebek' müjdesi ile ilgili etiketler Mesut Özil Amine Gülşen Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.