Amilton, Konyaspor'da... Antalyaspor'dan ayrılan sambacı Yeşil-Beyazlılar'a imza attı

Süper Lig'in 2. sırasında yer alan Konyaspor, ara transfer döneminde Amilton Minervino da Silva'yı renklerine bağladı. Antalyaspor'dan ayrılan Brezilyalı forvet 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Yeşil-Beyazlılar takımdan ayrılan Serdar Gürler'in yerini bir başka tecrübeli isimle doldurmuş oldu.

Konyaspor, devre arası transfer döneminde Antalyaspor'dan ayrılan Brezilyalı forvet Amilton Minervino da Silva ile 1.5 yıllığına anlaştı.

Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda gerçekleşen imza törenine Amilton ve yönetim kurulu üyesi Osman Öztürk katıldı. 93 numarayı giyecek olan Amilton, 1.5 yıllığına kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. 

ALTYAPIDAN İKİ FUTBOLCU PROFESYONEL OLDU

Konyaspor Akademisi'nde yetişen, A takım ile antrenmanlara çıkan genç kaleciler Mehmet Erdoğan ve Deniz Ertaş profesyonel oldu.

Genç milli takımların farklı yaş kategorilerinde birçok kez forma giyen 2004 doğumlu Mehmet Erdoğan ve 2005 doğumlu Deniz Ertaş ile kulübümüz 3 yıllık kontrat imzaladı.

Mehmet Erdoğan takımımızda 64 numarayı, Deniz Ertaş ise 22 numarayı giyecek.

Amilton, Konyaspor'da... Antalyaspor'dan ayrılan sambacı Yeşil-Beyazlılar'a imza attı ile ilgili etiketler Konyaspor Antalyaspor Amilton
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.