Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Erol anne oldu

Uzun zamandır ABD'de yaşayan ve adını Serah Henesey' olarak değiştiren oyuncu Didem Erol 2020 yılında Nathan Cowles ile nikah masasına oturmuştu. Kariyerine ABD'de devam eden Didem Erol anne olmanın heyecanını yaşadı.

Omuz Omuza, Emre Komutanım, Arka Sokaklar, Avrupa Yakası gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 47 yaşındaki eski manken ve oyuncu Didem Erol, Avustralya vatandaşı olmuş ve Serah Henesey ismini kullanmaya başlamıştı. Oyunculuk kariyerine ABD'de devam eden Erol, 2020 yılında sevgilisi Nathan Cowles ile nikah masasına oturmuş ve ABD'ye taşınarak yeni bir hayata başlamıştı.

Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Erol anne oldu

KIZI DÜNYAYA GELDİ


İnşaatçı ve müzik prodüktörlüğü yapan Nathan Cowles ile 2020 yılında evlenen ve kariyerini Amerika’da sürdüren oyuncu anne oldu. Erol bir kız bebek dünyaya getirdi. Erol, son olarak geçen yıl “Sürpriz Misafir” adlı filmde rol almıştı.

Oscarlı oyuncu Hilary Swank’in Los Angeles’taki lüks malikânesini satın alan Didem Erol ailesiyle birlikte burada yaşıyor.

Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Erol anne oldu - Resim : 2

Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Erol anne oldu - Resim : 3

 

Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Erol anne oldu ile ilgili etiketler Didem Erol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.