Amerika'ya yerleşen Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'ya sert sözler

Dün akşam Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayını ve yardımcılarını açıklamasının ardından yorumda bulunan Gazeteci Nagehan Alçı, belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Hem cumhurbaşkanı yardımcılığı hem de belediye başkanlığı çok otoriter bir tasavvur" dedi. Bir süre önce Amerika'ya taşınan oyuncu Erdem Baş ise sosyal medya hesabından Nagehan Alçı hakkında sert ifadeler kullandı.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu’nu açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da cumhurbaşkanı yardımcısı olacağına dair açıklama yapıldı. Gazeteci Nagehan Alçı’nın da konuyla ilgili yorumu üzerine yaşamına Amerika'da devam eden oyuncu Erdem Baş’tan tepki geldi.

Alçı, "Hem cumhurbaşkanı yardımcılığı hem de belediye başkanlığı çok otoriter bir tasavvur" diye konuştu. Bu sözlere ise oyuncu Erdem Baş'tan tepki geldi. Kendisine yeşil kart çıkınca Amerika'ya yerleşen ve orada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncu Erdem Baş Alçı'ya sert ifadeler kullandı.

Alçı'nın açıklamalarının olduğu videoyu paylaşan Erdem Baş şunları yazdı: "Yavuz hırsız ev sahibi bastırır dedim dün, o ne demek dediler. Google'da ne yazıyor bakın; edepsiz, arsız, ahlâksız, şarlatan, öyle kimseler vardır ki bunlar suç işlemekle kalmazlar, işledikleri suçu reddettikleri gibi, suçu, zarar verdikleri kimseye yüklemeye ve onu susturmaya çalışır."

Amerika'ya yerleşen Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'ya sert sözler

Aralarında Ayrılsak da Beraberiz, Kahkaha Show, Çocuklar Duymasın, Organize İşler, Kutsal Damacana, Seksenler, Sümela'nın Şifresi'nin de olduğu birçok dizi, sinema ve tiyatro oyununda rol alan 44 yaşındaki oyuncu Erdem Baş, geçtiğimiz yıl Amerika'ya yerleşmişti.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yayınlayan Baş, "Yaklaşık 2 saat sonra ABD'ye uçuyorum. Yeni bir hayat yeni bir macera beni bekliyor. Kızım ve eşim geçici bir süre için geride kaldı. Önce benim gitmem gerekiyor kızımın pasaportu yok daha çok küçük. İnşallah onları da temmuz ayında yanıma alacağım. 'Türkiye bir oyuncu kaybetti, ABD bir aktör kazandı' diyebiliriz. 'Nasıl gidiyorsun?' diyen olursa 'Green Card' çıktı. Bundan sonra ABD'de yaşayacağım." ifadelerini kullanmıştı. 

 

 
Amerika'ya yerleşen Erdem Baş'tan Nagehan Alçı'ya sert sözler ile ilgili etiketler Erdem Baş Nagehan Alçı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.