Amerika'nın zayıf noktasını ifşa ettiler

Washington merkezli askeri analiz dergisi The National Interest (NI)'e konuşan ABD’li denizci subay Graham Scarbro, F/A-18 avcı bombardıman uçağı pilotlarının yüksek teknolojik savaşa etkin bir şekilde hazırlanmaları için eğitim sırasında daha fazla füze atmaları gerektiğini belirtti.

NI’e konuşan ABD’li denizci subay Graham Scarbro, F/A-18 avcı bombardıman uçağı pilotlarının yüksek teknolojik savaşa etkin bir şekilde hazırlanmaları için eğitim sırasında daha fazla füze atmaları gerektiğini belirtti.

Amerika'nın zayıf noktasını ifşa ettiler

Sputnik'in geçtiği habere göre, füze atışı simülasyonlarının gerçek savaş deneyiminin yerini alamayacağını kaydeden Scarbro, “Mevcut deniz kuvvetleri uçak filosu, havadan havaya sınıfına ait füzeleri nadiren fırlatıyor. Ancak, savaş hedefleri eğitim parametreleri havadan havaya, havadan yere ve diğerleri arasında çok fazla parçaya ayrılmış bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Rusya ve Çin ile askeri bir çatışma olması durumunda, bu eksiklerin büyük askeri kayıplara yol açacağını belirten Scarbro, bundan kaçınmak için durumun barış zamanında düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

Amerika'nın zayıf noktasını ifşa ettiler ile ilgili etiketler Rusya ABD Çin uçak F/A-18
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.