Ünlüler, Hollywood'u tek tek terk ediyor

Dünyada sinema ve eğlence sektörünün merkezi olan Hollywood'da, evsizlerin sayısı 66 bine çıktı. Bir dönem ünlü isimlerden geçilmeyen noktadaki bu artış nedeniyle suç oranlarında da ciddi bir yükseliş yaşandı. Hal böyle olunca da ünlü isimler kenti terk etmeye başladı.

Ünlü olma hayaliyle Hollywood'a gelenlerin 'Amerikan Rüyası' hüsranla sonuçlanınca kentte kurduğu çadırlarda yaşamaya başladı. Son yıllarda hızla artan nüfusa bir de koronavirüs salgınının etkisi eklenince bölgede yaşamını sürdüren evsiz sayısı 66 bine çıktı. Bunların 8 bin 250'si, son bir yılda sokakta kalmaya başladı. Artık milyonlarca dolarlık evlerin hemen yanında evsizler yaşıyor.

KADINLAR SALDIRIYA UĞRUYOR

NTV'nin haberine göre; Bir zamanlar şöhretlerin gezdiği kaldırımlarda artık evsiz çadırları var. Evsizlerden kaynaklanan saldırı olayları arttı. Kadınlar saldırıya uğruyor, bölge sakinleri evlerinin bahçesinde evsizlerle karşılaşıyor. Bu durum, Hollywood'da tersine göç başlattı. Bölge sakinleri artık kenti terk ediyor.

ÜNLÜ İSİMLER TEK TEK KAÇIYOR!

1977 yapımı Hulk dizisinde başrolü oynayan Lou Ferrigno, Hollywood'u terk edenler arasında. İki kez Oscar'a aday gösterilen senarist Renee Taylor da giden isimlerden.

Yunan vatandaşı olan Tom Hanks ve eşi Rita Wilson artık Avrupa'da kalacaklarını açıkladı.

Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman sadece film çekmek için Hollywood'a gidiyor. Milyarder Elon Musk, Hollywood'daki evini satıp Teksas'a yerleşti.

Ünlüler, Hollywood'u tek tek terk ediyor

Ünlüler, Hollywood'u tek tek terk ediyor ile ilgili etiketler ABD Hollywood eğlence Amerikan Rüyası evsiz ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.