Amerikan polisi, beyaz ve sivil bir minibüsten halka ateş açtı!

ABD'nin 'meşhur' polis terörü tam gaz devam ediyor. Bu kez de bir minibüs dolusu Minneapolis Polisi üniformalı polis, beyaz ve sivil olan minibüsten halka rastgele ateş açtı. Yoldan geçen Orta Doğu asıllı eski bir ABD askerinin polisleri 'çete' sanıp ateşle karşılık vermesi durumu karmaşıklaştırdı. Eski asker, şimdi ikinci dereceden adam öldürmekle suçlanıyor.

ABD'nin Minnesota eyaletinde bulunan Minneapolis şehrinde akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı.

POLİSLER SİVİL MEYAZ BİR MİNİBÜSLE RASTGELE ATEŞ AÇTILAR

Görüntüleri kameraya da yansıyan olayda, beyaz olan ve üzerinde herhangi bir işaret, sembol, ışık bulunmayan sıradan bir minibüsün içindeki ağır silahlı ve üniformalı resmi polis güçlerinin etrafa rastgele ateş ederek yol aldıkları görülüyor. 

YOLDAN GEÇEN ESKİ BİR ASKER ATEŞLE KARŞILIK VERDİ

Halkı paniğe sevk eden bu Minneapolis Polisi üniformalı magandalar, ateş etmeye devam ederken bölgede bulunan ve eski bir asker olduğu öğrenilen Orta Doğu asıllı ABD vatandaşı Jaleel Stallings isimli kişi, kendi silahıyla (haklı olarak) 'çete' sandığı polislere ateşle karşılık verince olanlar oldu. 

ABD MAHKEMESİ ŞAŞIRTMADI

Jaleel Stallings isimli kişi, mahkeme tarafından ikinci dereceden adam öldürmekle suçlanıyor...

 

 

 

Amerikan polisi, beyaz ve sivil bir minibüsten halka ateş açtı! ile ilgili etiketler ABD asker polis Minibüs Beyaz minnesota Minneapolis ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.