Amerikan CNN Cerrahpaşa'ya hayran kaldı! "ABD ve Avrupa'daki gibi sıkıntı yok"

ABD merkezli yayın kuruluşu CNN, Türkiye'deki koronavirüsle mücadele sürecini görüntülemek için Cerrahpaşa Hastanesi'ne gitti. Yoğun bakım ünitesine giren CNN muhabiri, yaşananları hayranlıkla izleyerek "Avrupa’daki ya da ABD’deki bazı yerlerde olduğu gibi burada koruyucu ekipman sıkıntısı ya da yatak ve tıbbi malzeme sıkıntısı yok”

İstanbul Üniversitesi’ne bağlı Cerrahpaşa’daki yoğun bakım bölümüne giren CNN muhabiri, burada görevli sağlık personeliyle konuştu.

CNN muhabiri ardından da "Avrupa’daki ya da ABD’deki bazı yerlerde olduğu gibi burada koruyucu ekipman sıkıntısı ya da yatak ve tıbbi malzeme sıkıntısı yok” dedi.

Amerikan CNN Cerrahpaşa'ya hayran kaldı! "ABD ve Avrupa'daki gibi sıkıntı yok"

"BİR PUZZLE İLE UĞRAŞIYORUZ"

Dr. Yalın Dikmen’in “Elimizden geleni yapmalıyız. Bir puzzle ile uğraşıyoruz ve doğru parçayı bulmak için uğraşıyoruz. Doğru parçayı doğru yere koymak, elimizden geleni yapmak ve en iyisini düşünmeye çalışıyoruz” dediği belirtildi.

 Amerikan CNN Cerrahpaşa'ya hayran kaldı! "ABD ve Avrupa'daki gibi sıkıntı yok" - Resim : 2 

CNN’in haberinde hastanede yoğunluk olduğu fakat bunun bir ekipman sıkıntısına yol açmadığı vurgulanıyor. CNN’in haberinde ülkedeki vaka sayısının artışına ve yoğunluğa rağmen bir sıkıntı ve sorun olmadığı belirtildi.

 

Amerikan CNN Cerrahpaşa'ya hayran kaldı! "ABD ve Avrupa'daki gibi sıkıntı yok" ile ilgili etiketler CNN Cerrahpaşa Koronavirüs Korona yoğun bakım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.