"Amerikalılar Kandile gitti" iddiası!

Türkiye terörle mücadelesini, Amerika da teröre desteğini sürdürüyor. SuperHaber’in Irak'taki yerel kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, bu sabah saatlerinde, ABD'ye ait 4 araçlık konvoy, savaş uçakların koruması eşliğinde Kandil bölgesine gitti. Suriye’de görev yapan, Amerikalı üst düzey askerlerin, bölücü terör örgütü PKK liderleri ile görüşmeye gittiği iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin, yurt içinde ve dışındaki terör örgütleri ve teröristlerle mücadelesi sürüyor. Terör örgütleri, Türkiye’nin bu kararlı ve etkin mücadelesi ile bitme noktasına gelirken, başta ABD olmak üzere bazı devletlerin onlara yardımları dikkati çekiyor.

ABD TERÖRE DESTEK VERİYOR!

Suriye’de kanlı terör örgütü PKK’nın devamı olan PYD/YPG’ye binlerce tır ile silah ve mühimmat veren Amerika Birleşik Devletleri’nin, yeni bir skandala imza attığı iddia edildi.

ABD'Lİ ASKERLER KANDİL’E Mİ GİTTİ?

SuperHaber’in yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, bu sabah saatlerinde, ABD'ye ait 4 araçlık konvoy, Amerikan savaş uçakların koruması altında Kandil bölgesine gitti. Suriye’de görev yapan, Amerikalı üst düzey askerlerin, bölücü terör örgütü PKK liderleri ile görüşmeye gittiğini ileri sürüldü.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ BİTME NOKTASINA GELDİ!

Tam 40 yıldan beri, özellikle Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da halka kan kusturan ve binlerce insanı öldüren, on binlerce insanı da engelli bir yaşama mahkum eden bölücü terör örgütü PKK adeta bitmek üzere.

Kanlı terör örgütü, güvenlik kuvvetlerinin aralıksız operasyonlarının yanısıra halkın da bilinçlenmesi sonucu, binlerce militanını çatışmalarda kaybetti ya da teslim olmalarına engel olamadı.

Yine operasyonlarda, SİHA ve İHA’ların kullanılması ile binlerce sığınağı deşifre olan örgüt bu nedenle de büyük çapta silahlarını ve mühimmatını yitirdi.

"Amerikalılar Kandile gitti" iddiası! ile ilgili etiketler Kandil PKK ABD mevlüt yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.