Amerikalılar Çağla Şikel'e hayran kaldı!

Türk modacı Hakan Akkaya, ABD'de ikinci kez defile düzenledi. Türk ve yabancı mankenlerin yer aldığı defilede, Çağla Şıkel büyük ilgi gördü.

Türk Modacı Hakan Akkaya, ikinci kez katıldığı New York Moda Haftası'nda (NYFW) yeni koleksiyonunu tanıttı. Manken Çağla Şıkel, güzelliği ve fiziğiyle podyumun tozunu attırdı.

KADINLARDA AÇILIŞ VE KAPANIŞI ÇAĞLA ŞIKEL YAPTI

Hakan Akkaya'nın "eşitlik" temasından ilham alarak "Hepimiz Biriz ve Aynıyız" ismiyle hazırladığı 2018 İlkbahar-Yaz Kadın-Erkek Koleksiyonunda, siyah ve beyaz renkler dikkati çekti. Türk mankenler Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy'un yanı sıra Paris Hilton'un kardeşi Barron Hilton da podyuma çıktı. Hakan Akkaya'nın yeni koleksiyonunun sunumunda, erkek mankenler arasındaki açılış ve kapanışı Barron Hilton, kadın modasında da Çağla Şıkel yaptı.

Amerikalılar Çağla Şikel'e hayran kaldı! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Hakan Akkaya Özge Ulusoy defile hepimiz biriz ve aynıyız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.