Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Gerçek adı Robert Sylvester Kelly olan, R Kelly olarak tanınan 55 yaşındaki Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapse mahkum edildi. ABD'de 1990'lı yılların ünlü R&B şarkıcısı Kelly, "18 yaşından küçük kız çocuklarına sistematik cinsel istismar", "şöhreti kötüye kullanma" gibi suçlardan 30 yıl hapis ve 100 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

ABD'de şantaj ve seks ticaretinden hüküm giyen şarkıcı R. Kelly'ye federal cezaevinde 30 yıl hapis cezası verildi. Yedi erkek ve beş kadından oluşan jürinin şarkıcıyı mahkum etmesi iki gün boyunca yaklaşık dokuz saat sürdü. Karar, yargıç Ann M. Donnelly tarafından, Brooklyn'deki federal adliyede açıklandı.

Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Savcılar, yargıçtan 55 yaşındaki Kelly'yi 25 yıldan fazla hapis cezasına çarptırmasını isterken, savunma avukatları savcıların talebinin "müebbet hapis cezasına eşdeğer" olduğunu söyleyerek 10 veya daha az yıl talep etti. Ünlü isim, 30 yıl ve 100 bin dolarlık para cezasına çarptırıldı.

Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 2


9 SUÇTAN YARGILANIYORDU

Kelly, ününü ve konumunu kullanarak 20 yıl boyunca kadın ve çocuklara tacizde bulunma, şantaj ve seks ticareti yapmak dahil 9 federal suçtan Eylül ayında suçlu bulunmuştu.

Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı - Resim : 3

Tam adı Robert Sylvester Kelly olan şarkıcı, en çok 1996’daki hit parçası “I Believe I Can Fly” ile tanınıyor.

Amerikalı şarkıcı R. Kelly 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı ile ilgili etiketler R. Kelly hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.