Amerikalı rapçi Pnb Rock yemek yerken öldürüldü

Tam adı Rakim Hasheem Allen olan, sahne adı Pnb Rock ile tanınan 30 yaşındaki Amerikalı rapçi, Güney Los Angeles'taki restoranda vurularak hayatını kaybetti.

Amerikalı rap PnB Rock, kız arkadaşıyla birlikte gittiği Güney Los Angeles'taki Roscoe's House of Chicken & Waffles restoranında bir soygun sırasında vurularak öldürüldü.

ÜNLÜ ŞARKICIYA KURŞUN YAĞDIRIP OLAY YERİNDEN KAÇTI!

Gerçek adı Rakim Hasheem Allen olan 30 yaşındaki Pnb Rock, soygun sırasında kurşunların hedefi oldu. Olaya ilişkin açıklama yapan Los Angeles polisi Yüzbaşı Kelly Muniz, bir şüphelinin restoranın içinde silah çektiğini ve PnB Rock'tan üzerindeki mücevherleri istediğini söyledi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre, şarkıcıyı vuran saldırgan restoranın yan kapısından kaçarak otoparktaki otomobiline bindi ve olay yerinden uzaklaştı.

Amerikalı rapçi Pnb Rock yemek yerken öldürüldü

Ünlü müzisyenin genç yaştaki vefatı sevenlerini yasa boğdu. Philadelphia rapçisi PnB Rock, en çok 2016'da çıkan 'Selfish' şarkısıyla tanınıyordu.

 

Amerikalı rapçi Pnb Rock yemek yerken öldürüldü ile ilgili etiketler Los Angeles Saldırı Soygun PnB Rock Rakim Hasheem Allen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.