Amerikalı oyuncu Melinda Dillon hayatını kaybetti

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (1977) filmindeki Jillian Guiler ve Yanlış Karar (1981) filmindeki Teresa rolüyle hafızalara kazınan Amerikalı aktris Melinda Dillon hayatını kaybetti.

Hollywood'un ses getiren yapımlarında rol alan oyuncu Melinda Dillon hayatını kaybetti. 83 yaşında yaşama veda eden oyuncu 'Kim Korkar Hain Kurttan?' oyununun Broadway orijinal yapımındaki ilk çıkışıyla 1963 Tony Ödülü adaylığı almıştı.

9 OCAK'TA VEFAT ETTİ

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar filmindeki Jillian Guiler ve Yanlış Karar filmindeki Teresa rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Dillon'un, geçtiğimiz ay, 9 Ocak'ta öldüğü bilgisi ailesi tarafından doğrulandı. Ancak oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili bilgilere yer verilmedi.

Melinda Dillon

İkiz kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu, 1983 tatil klasiği “A Christmas Story"nin oyuncu kadrosunda da yer almıştı. Dillon son olarak “Heartland”(2007) ve "Reign Over Me" yapımlarında rol aldı.

13 Ekim 1939 Hope, Arkansas, ABD doğulmu oyuncunun diğer filmleri arasında Diğer filmleri arasında Bound for Glory (1976), FIST (1978), A Christmas Story (1983), Harry ve Hendersons (1987), The Prince of Tides (1991) ve Magnolia (1999) yer alıyor.

Amerikalı oyuncu Melinda Dillon hayatını kaybetti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.