Amerikalı komedyen Gilbert Gottfried hayatını kaybetti

Amerikalı oyuncu, komedyen ve seslendirme sanatçı Gilbert Gottfried, 67 yaşında yaşamını yitirdi. Gottfried’ın ailesi “Sevgili Gilbert Gottfried’in uzun bir hastalıktan sonra vefat ettiğini duyurmaktan dolayı üzgünüz” diyerek ünlü komedyenin ölümünü sevenleriyle paylaştı.

Gilbert Gottfried'den acı haber geldi... Gottfried’in ailesi, oyuncunun uzun süreli bir hastalık sonucu öldüğünü belirterek Twitter'dan mesaj yayınladı: ''Sevgili Gilbert Gottfried’in uzun bir hastalıktan sonra vefat ettiğini duyurmaktan dolayı üzgünüz. Komedideki en ikonik ses olmanın yanı sıra, Gilbert harika bir koca, erkek kardeş, arkadaş ve babaydı. Bugün hepimiz için üzücü bir gün olsa da, lütfen Gilbert’in onuruna mümkün olduğunca yüksek sesle gülmeye devam edin.”

Amerikalı komedyen Gilbert Gottfried hayatını kaybetti


GİLBERT GOTTFRİED'İN KARİYERİ

New York’ta 15 yaşında stand up komedilerle kariyerine başlayan Gottfried, televizyonda “Saturday Night Live (SNL)” komedi programıyla üne kavuştu.

SNL’den arkadaşı Eddie Murphy ile 1987’de oynadığı “Beverly Hills Cop 2” ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu, 50’den fazla film ve 100 televizyon yapımında yer aldı.

Filmleri arasında “Problem Child”, “A Wrestling Christmas Miracle” ve “The Truth about Santa Claus” bulunurken, oyuncu animasyon filmi “Alladdin” gibi türün pek çok örneğinde seslendirme yaptı.

Sivri esprileriyle tanınan komedyen hakkında, 2017’de yönetmen Neil Berkeley tarafından “Gilbert” isminde bir belgesel yapılmıştı.

 

 

Amerikalı komedyen Gilbert Gottfried hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Gilbert Gottfried
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.